Extra informatie en voorwaarden

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld) en exclusief brandstof. U krijgt het voertuig met een volle tank mee en deze dient u weer vol te retourneren.  Per dag heeft u 100 km vrij en voor een week 700 km vrij. Daarna rekenen wij € 0,21 per kilometer. Met uitzondering van de 9 persoonsbus. Hiervoor rekenen wij € 0,23 per km  na de vrije kilometers. Voor de bestelbus van 11 / 12 m3 rekenen wij € 0.19 per kilometer.

Annulering; Bij annulering binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt 70% van de huursom in  rekening te brengen, bij annulering binnen 48 uur 50%.

Leeftijd

Alle bestuurders dienen tenminste 21 jaar oud te zijn en minimaal een jaar te beschikken over een geldig rijbewijs.

Legitimatie

In verband met de aangescherpte verzekeringseisen is bij het ophalen van de huurauto het tonen van zowel een geldig rijbewijs als een geldig paspoort/identiteitskaart verplicht. Beide dienen op dezelfde naam te staan. Meerdere bestuurders zijn toegestaan mits er een kopie van het rijbewijs van de extra bestuurder bijgeleverd wordt.

Borgstelling

Bij het ophalen van een huurauto wordt een borgsom gevraagd. Deze is voor gebruik in het binnenland € 250,00 en voor gebruik in het buitenland € 500,-  vermeerderd met de vooraf ingeschatte huursom. De borg kan per pin of contant voldaan worden. De verrekening vindt achteraf plaats.

Huurovereenkomst, legitimatie dienen op dezelfde naam te staan. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde zonder opgave van redenen verhuur te weigeren. Het is verboden dieren te vervoeren in de huurauto’s. Roken in de auto is niet toegestaan.  Als de huurauto niet vol is getankt met brandstof, vragen wij hiervoor een vergoeding van € 5,- vermeerderd met de prijs van de  te tanken brandstof. Prijswijzigingen voorbehouden.

Huurtermijnen

7 dagen per week. U kunt de wagen ophalen vanaf 8.00 uur en inleveren voor de volgende ochtend 7.30 uur ( niet op zondag)

Wilt u een dagdeel huren dan kan dat van maandag tot en met  vrijdag (niet in het weekend).

Dagdeel:            ’s ochtends   08:00 uur – 12:00 uur of ’s middags 13:00 – 17:00 uur.

Daghuur:            ’s ochtends   08:00 uur –  7.30 uur de volgende dag.

Zaterdag:           ’08:00 uur – 18.00 uur

Weekend:            Zaterdag 8.00 uur – maandag 07:30 uur

Afwijkende tijden en huren op zondag uitsluitend in overleg. U kunt het gehuurde voertuig na 18.00 uur inleveren  (behalve op zaterdag) door de sleutels in de brievenbus te deponeren. U blijft echter verantwoordelijk totdat wij de wagens gecontroleerd hebben.

Indien het voertuig voor aanvang van de huurperiode aanwezig is, kan deze al op de avond ervoor opgehaald worden, zonder extra huurkosten.

Haal- en brengtijden

Ophalen kan ’s ochtends tussen 8.00 en 9.00 uur. Terugbrengen kan ’s middags tussen 16.30 en 18.00 uur. Of de volgende ochtend 7.30 uur op doordeweekse dagen. Wilt u er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is bij het inleveren of halen op een ander tijdstip dan adviseren wij u van te voren even te bellen.

Verzekering; Eigen risico verlagen?

Al onze wagens zijn WA + casco verzekerd. Echter wel met een eigen risico van € 1200,00. Een eigen risico van € 1200,- kan verlaagd worden voor € 12.50 naar € 600 – Inzittende verzekering is inbegrepen bij de huurprijs. Onze verhuurvoorwaarden kunt u ook vinden onder de volgende link: Huurvoorwaarden

Bovenhoofdse schade (schade aan de bovenzijde van de bak tot en met 75 cm daaronder)o.a tengevolge luifels e.d en schade tengevolge van het in aanraking komen met zich niet ten opzichte van het voertuig gelijkvloers bevindende objecten, zoals zich boven de weg bevindende verkeerstekens, viaducten e.d of luifels,  is geheel eigen risico.